Menu

Що стоїть за погромом «Київської міської лікарні 2» під час війни рф проти України?

В київській лікарні на Попудренка, 36 знищили доросле опікове відділення і тепер не надають відповідну допомогу фронтовикам.

Навесні 2022 року під час бойових дій на Київщині в київську міську клінічну лікарню на вулиці Попудренка, 36 привезли пораненого фронтовика. Але директор лікарні Пехньо Тетяна особисто відмовила вояку у наданні медичної допомоги. Це схвилювало його побратима Миколу Грінчука, який привіз бойового товариша у досить важкому стані. Пан Микола попросив надати допомогу пораненому захиснику України. Натомість, дії директорки лікарні Пехньо Тетяни сягнули за межу гуманності і суперечили клятві Гіпократа, адже, тільки уявіть, пані Пехньо викликала проти пораненого фронтовика та його побратима наряд поліції.

Про факт ненадання медичної допомоги військовику стало відомо військовому журналісту.

Дослідивши інцидент з ображеними фронтовиками, журналіст зіткнувся з приголомшливими реаліями.

З’ясувалося, що від жовтня 2021 року Комунальним неприбутковим підприємством «Київська міська клінічна лікарня 2» керує Пехньо Тетяна, яку до того двічі звільняли з посади очільника київського пологового будинку.

https://dengi.ua/business/1810917-millioner-iz-roddoma-kak-glavvrach-zarabotala-na-bezbednuju-zhizn

Двічі розжалувана Пехньо якимось дивом, тим не менше, очолила лікарню і заходилася буквально нищити цей медичний заклад. Приміром, було знищене доросле опікове відділення і багато ще чого. 
Інше медичне відділення персоналу лікарні вдалося відстояти… шляхом своїх звільнень. Тетяна Пехньо звільнила близько 200 досвідчених лікарів та медичних сестер. 
Гінеколог, керівник-«невдаха» Пехньо заходилася вершити професійні долі досвідчених хірургів, терапевтів та інших медичних фахівців не її профілю.

Те, що створювалося десятиліттями (відділення, досвідчений персонал, особливо, лікарі з іменем) було фактично розігнано за кілька місяців перед повномасштабним вторгненням та під час його. 
Як саме двічі розжалувана особа примудрилася буквально поруйнувати медичне надбання цілої громади Києва? 
Реалії у лікарні, якою керує Пехньо, приголомшують. ДИРЕКТОР змогла насадити атмосферу страху. Для цього постійно проводилися так звані 5-хвилинки ненависті, що могли тривати й понад годину. Нашій редакції повідомили джерела, що це були таки собі «потоки свідомості» Пехньо Тетяни, коли безпідставно ображалися і звинувачувалися медичні фахівці. Лунали заяви, що вони не працюють або погано працюють. 
За інформацією від закошмарених джерел, директорка таке коїла, щоб на місті унікальної лікарні створити платний пологовий будинок та, що називається, викачувати останні грошенята із зубожілих внаслідок рашистського нападу київських породіль. 
Та Пехньо Тетяна прорахувалася, образивши ненаданням медичної допомоги захисників України. Це стало відомо журналістам та громадськості. 
Крім того, директорка серйозно «наламала дров» з коштами. Настільки серйозно, що новопризначені бухгалтери, побачивши накоєне, звільнилися навіть не будучи розрахованими. Аби лише не відповідати за фінансові викрутаси Тетяни Пехньо. 
Ці та інші факти зловживань (а їх, на жаль, значно більше за викладене) журналіст-розслідувач повідомив у Державне бюро розслідувань України, а після того стисло ознайомив громадськість, військовослужбовців та авдиторію у соціальній мережі Фейсбук.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=583520959944733&id=100009532301081

Громадяни у Фейсбук запитують

чи є у діях директорки Пехньо Тетяни ознаки колаборації з агресором?

Це, безперечно, буде перевіряти СБУ, як варіант, за результатами розслідувань ДБР. 
Кілька днів тому Пехньо Тетяна робила кроки, що можуть призвести до закриття «Київської міської лікарні 2» під час активної фази у війні рф проти українського народу.

Тож далі буде, а про всі неправомірні дії Тетяни Пехньо буде відомо читачам і  глядачам Фейсбук

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009532301081

YouTube

та інтернет-ресурсу

vyboranema.in.ua