Menu

В Україні запускають E-Export Intensive для підтримки бізнесу переселенців та ветеранів

деньги,армия

На базі проєкту "Укрпошти" Export school відкривається програма E-Export Intensive для українських переселенців, ветеранів та підприємців, які постраждали через війну.

Про це повідомляє пресслужба компанїі.

"Програма має на меті залучити до теми експорту через інтернет та торгові платформи протягом 2 місяців близько 1000 нових потенційних експортерів. Програма розрахована як на підприємців, які через війну вимушені перезапускати свій бізнес, так і на переселенців та ветеранів, які раніше не вели бізнес, але хотіли б розпочати власну справу", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що E-Export Intensive покликана насамперед відкрити всі можливості та перспективи для тих, хто хоче розпочати власну справу та в найкоротші строки відкрити магазин, здійснити перші продажі на таких платформах як eBay, Etsy, Amazon, Shopify.

Так, упродовж червня та липня відбудеться серія практичних вебінарів, під час яких можна буде ознайомитися з аспектами роботи в сегменті e-commerce та, зокрема, експорту а також отримати практичні навички щодо збільшення продажів через ефективні промоактивності.

Долучитися до семінарів можна онлайн, попередньо зареєструвавшись за посиланням. Участь безкоштовна.

Програму 18 травня відкриє окремий захід, який відбудеться за сприяння Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". Під час заходу також будуть презентовані грантові можливості від Мінекономіки та USAID. Зареєструватися на семінар 18 травня можна за посиланням.